Home » Sjon de Haan

Sjon de Haan

Twitter Updates

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Advertenties

Via deze blog wil ik gewoon wat dingen de wereld in gooien die mij bezig houden, vaak in het Nederlands en soms in het engels. ligt er een beetje aan wie de doelgroep is.

Wie ben ik?

In eerste plaats ben ik getrouwd met Anilea en vadervan drie kinderen. Ik woon sinds 2003 op Ameland daarvoor heb ik onder andere 10 jaar in Tanzania gewoond en gewerkt. Momenteel ben ik beleidsmedewerker bij de gemeente Ameland. De meeste tijd hou ik me bezig met toerisme. Verder schrijf ik  beleidsstukken over actuele onderwerpen op Ameland.

Ik ben erg geïnteresseerd in participatie, daarmee bedoel ik beleid en projecten ontwikkelen met de gebruikers. Ik zoek dan ook altijd naar vernieuwende inzichten om  mensen en bedrijven te betrekken.  Het is altijd weer een uitdaging om dit te doen in een gemeentelijke organisatie.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar http://nl.linkedin.com/in/sjondehaan

Advertenties

3 reacties

  1. Jan Riemersma schreef:

    Hé Sjon, leuk om te zien dat je hiermee aan de slag gaat! Ik zal van tijd tot tijd je blog bezoeken en lezen wat jou bezig houdt.

  2. Ria Dokter schreef:

    Ik heb o.a. 15 jaar op Bonaire gewoond, geleefd en gewerkt. Bonaire was het eerste eiland met wetgeving op eilandgebied t.a.v natuur en behoud. Iedere toerist die landde op Bonaire en door de douane kwam, kreeg behalve een stempel in het paspoort ook een soort boekenlegger . Op die boekenlegger stond o.a. : “Wij waarderen het ten zeerste dat u Bonaire hebt gekozen om er als gast te verblijven. Om onze natuur en cultuur zoveel mogelijk te behouden vragen wij van onze gasten rekening te houden met het volgende:……………. en dan stonden er 10 “do’s en don’t ‘s” op. Kort en krachtig. Zou zoiets een idee zijn om te gaan invoeren. Uiteindelijk is de toerist wel op vakantie, maar op Ameland kennen we ook regels en voorschriften, net als overal elders. Zo vreselijk is het toch niet om je, als je ergens op vakantie bent, je aan regels en voorschriften te houden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: